Gizlilik Politikası

Online olarak Türkiye’den kesintisiz bir biçimde müşteri kabul eden Queenbet firması, ziyaretçi gizliliğine çok büyük bir önem vermektedir. Buna özel bir politika takip edilmektedir. Bunun yanı sıra toplanan birtakım standart bilgiler ise müşteri deneyiminin başarılı bir biçimde iyileştirilmesi için kullanılmaktadır. Bu anlamda özellikle ziyaretçi seçimlerinin analiz edilmesi daha farklı bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

Queenbet gizlilik politikası ile alakalı bilinmesi gerekenler şöyledir;

  1. Bir kişinin resmi siteden erişimi sonrasında bazı standart bilgilerin toplanması kesinlikle normal olarak kabul edilmektedir. Buna göre özellikle web tarayıcıları ve sürümü bunların başında gelmektedir. Referans URL ve tabi ki IP adresleri de bilgi anlamında toplanmaktadır. Bu durum birden çok amaç için yapılmaktadır. Bunun yanı sıra temel hedef kişiye özel hizmetlerin sunulması ve daha kaliteli hale getirilmesidir. Analizler de öne çıkmaktadır.
  2. Buna ek olarak tabi ki kişisel birtakım bilgilerin kullanımı söz konusudur. Yine özel teklifler sunmak için bunun bir zorunluluk olduğunu unutmayınız. Telefon numarası, eposta adresi, kimlik bilgileri işte bunun en iyi örnekleridir.
  3. Son olarak çerezleri de eklemek gerekmektedir. Web sitesinin kullanımının detaylarının izlenmesi bu sayede mümkündür.

Tüm bu özellikleri sayesinde Queenbet firmasının gizlilik politikası müşteri merkezlidir. Bunun yanı sıra elbette tüm farklı beklentilere başarılı bir biçimde yanıt vermektedir. Sitede detaylı olarak ifade edilmektedir.